힐튼
Hilton
주간 업데이트, 새로운 채용공고 및 리뷰 구독하기
직무
전체 보기
지역
대한민국4건의 리뷰
검색과 일치하는 리뷰 4건을 찾았습니다.
총 13,465건의 리뷰 모두보기
사내 문화 및 가치관
heiiejejejhdhehdhehdhe hababsbzbs habsbsbsbs jsjsjsjsiej bzvzvsjsjjsjs fuck of ahits nsnsnsnnxndn . ,_:_:_=:--:-:-::-:-:-:-:-:- bsususieueisiisuseueus -#-#_#_:_:_:_:_:_:_ _:_:_:_"_:_ _=+:<:+:+:
사내 문화 및 가치관
Awesome place to work, nice management and always positive working people. My coworkers always helpful and polite when I required their assistance. My Boss was the best!
장점
Got Hilton discounts
단점
Far away from my place
사내 문화 및 가치관
Hilton is one of best hotel brand I've ever heared.
I don't know what to say without just amazing.

But I would like to move another hotel which is not Hilton is they are not using Opera system. I think it's not going to be really useful for future. Anyway, Hilton is one of best.
4.0
사내 문화 및 가치관
Long hours but co-workers are fantastic. Room for advancement. Low pay, minimal benefits. Lots of misunderstanding between English speaking staff and Korean speaking staff.
최근에 근무한 기업 평가하기
귀하의 경험을 공유하여 다른 구직자들을 도와주세요
리뷰 힐튼건 더 보기
이렇게 다시 시도해보세요:
수정권 요청된 프로필
해당 기업에 대해 더 알고싶으세요?
힐튼의 근무환경과 면접경험에 대해 질문해보세요. 많은 분들이 질문에 답을 할 준비가 되어있답니다.
전체 평점
684
764
분야별 평점
3.8
업무와 생활의 균형 (워라밸)
3.8
사내 문화